Menu
buliu tschep
Steinpilz - Tannenschössli - Marroni - Zwetschgen
18.00
spina da rein
Sanddorn - Heidelbeeren . Joghurt
16.00
glatsch (hausgemacht)
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50
sorbet (hausgemacht)
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50
caschiel
3 Sorten Käse aus der Surselva
18.00
sorbet/glatsch
mit Schuss
9.50
vaniglia
Vanilleglacé
4.50
mit Baileys
7.50
tschugalata
Schoggiglaceé
4.50
menü surprise
4 - Gänge
110.00
5 - Gänge
125.00
6 - Gänge
135.00
Degustationsmenü 8
145.00
riebla
geräucherte Rüebli - Crostini
16.00
salmelin
Saibling - Birne - Raps - Rosenkohl
27.00
piertg
Schweinefilet - Heidelbeere - Eierschwämmli - Kürbis - Wacholder
32.00
pastinaca
Pastinake - Hagenbutten - schwarzer Knoblauch - Salbei
22.00
ossobuco da tscharva
Hirschhaxe - Rotkraut - Federkohl - Preiselbeere
24.00
buliu tschep e safrauna
Steinpilz - Safran - Härdöpfel - Trauben
31.00
tscharva
Hirschrack - Wirz - Speck - Holunderbeeren
39.00
caschiel
Blauschimmelkäse - Cicorino Rosso - Apfel - Baumnüsse
25.00
informaziuns restaurant otg
- mesjamna - sonda
- aviert mintgamai naven dalla 17:00
- reservaziuns online ein pusseivlas naven dallas 17:30 - 20:30 max. 6 persunas per 1/4 ura
- sch'ei ha online negin plaz las uras giavischadas, saveis bugen empustar per telefon
- 21:00 davosa empustaziun per tscheina
- 20-12-23 - 06-01-24 ¦ aviert mintga di
- 30-10-23 - 12-12-23
- 15-04-24 - 28-05-24
- 28-10-24 - 10-12-24
- 21:00 davosa empustaziun tscheina
- Tuts prezis ein en francs svizers inclusiv tpv.
Guder
stat tier nus davontier...
... perquei dat ei tier nus negina differenza denter prespisas e spisas principalas.
Aschia sa mintgin empustar e cumbinar quei ch'el ha gest gust.
Tuttas tratgas ein proporziunadas aschia ch'ins sa empruar pliras tratgas.
Nies concept 8
L'idea ei naschida fetg sempla e spontana da Sven:
«8 - "otg" - tönt luschtig, und isch dia einzig Zahl, wo ich uf romanisch miar han chöne merke».
8 meina vus tras nossa carta, vus saveis adina eleger ord 8 pusseivladads.