Menu

farbuns
Erdbeer - Sauerrahm - Basilikum
16.00


rabarbara
Rhabarber - Spargel - Meringue
16.00


glatsch (hausgemacht)    
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50


sorbet (hausgemacht)
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50


caschiel
3 Sorten Käse aus der Surselva
18.00


sorbet/glatsch
mit Schuss
9.50


tschugalata

Schoggikuchen im Weckglas

5.5


pils pigns/für die kleinen Gäste
Vanilleglace mit Smarties
4.50

menü surprise
4 - Gänge
110.00

5 - Gänge
125.00

6 - Gänge
135.00

Degustationsmenü 8
145.00


spargla verda
Spargel - Eigelb - Kaffee

26.00


sander
Alpenzander - Rande - Rettich - Gurke - Radiesli

38.00


latitschun
Lattich - Schafskäse - Johanisbeeren - schwarzer Knoblauch

25.00


pasta
Pasta - Bärlauch - Shiitake - Frischkäse  

24.00


carflur
Blumenkohl - Miso - Tannenschössli

18.00


vadi
Kalb - Haselnuss - Sauerklee

38.00


tschut
BIO Lammschinken - Erbsen - Apfel - Koij

28.00


spargla alva
Spargel - Kartoffel - Holunderblüte

24.00


informaziuns restaurant otg

  • mesjamna  -  sonda
  • aviert mintgamai naven dalla 17:00 
  • reservaziuns online ein pusseivlas naven dallas 17:30 - 20:30 max. 6 persunas per 1/4 ura
  • sch'ei ha online negin plaz las uras giavischadas, saveis bugen empustar per telefon
  • 21:00 davosa empustaziun per tscheina

  • 15-04-24  -  28-05-24
  • 05-06-24  -  08-06-24
  • 28-10-24  -  10-12-24

  • 21:00 davosa empustaziun tscheina
  • Tuts prezis ein en francs svizers inclusiv tpv.