Menu

safrauna
Safran - Marroni - Kürbis - Preiselbeeren
18.00


randa
Rande - Joghurt - Schoggi
18.00


glatsch (hausgemacht)    
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50


sorbet (hausgemacht)
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50


caschiel
3 Sorten Käse aus der Surselva
18.00


sorbet/glatsch
mit Schuss
9.50


tschugalata

Schoggikuchen im Weckglas

5.5


pils pigns/für die kleinen Gäste
Vanilleglace mit Smarties

4.50

menü surprise
4 - Gänge
110.00

5 - Gänge
125.00

6 - Gänge
135.00

Degustationsmenü 8
145.00


anda
Appenzeller Ente - Cicorino rosso -Waldhimbeere

34.00


salm
Lostallo Lachs - Randen - Sanddorn - Sauerrahm

32.00


riebla
Rüebli - Schafskäse

26.00


buliu tschèp
Steinpilz - Bio Ei - Spinat  

25.00

mit Speck

27.00


tschaguola
Schalotte - Blumenkohl - Hefe

22.00


colrava
Kohlrabi - Bergkäse - Apfel

22.00


tschut
BIO Lamm - Farina Bona - Bärlauch - Apfel

48.00


giutta
Gran Alpin Gerste - Lauch - Rauch

27.00


informaziuns restaurant otg

  • mesjamna  -  sonda
  • aviert mintgamai naven dalla 17:00 
  • reservaziuns online ein pusseivlas naven dallas 17:30 - 20:30 max. 6 persunas per 1/4 ura
  • sch'ei ha online negin plaz las uras giavischadas, saveis bugen empustar per telefon
  • 21:00 davosa empustaziun per tscheina

  • 15-04-24  -  28-05-24
  • 05-06-24  -  08-06-24
  • 28-10-24  -  10-12-24

  • 21:00 davosa empustaziun tscheina
  • Tuts prezis ein en francs svizers inclusiv tpv.