Menu
safrauna
Safran - Marroni - Kürbis - Preiselbeeren
18.00
randa
Rande - Joghurt - Schoggi
18.00
glatsch (hausgemacht)
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50
sorbet (hausgemacht)
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50
caschiel
3 Sorten Käse aus der Surselva
18.00
sorbet/glatsch
mit Schuss
9.50
tschugalata
Schoggikuchen im Weckglas
5.5
pils pigns/für die kleinen Gäste
Vanilleglace mit Smarties
4.50
menü surprise
4 - Gänge
110.00
5 - Gänge
125.00
6 - Gänge
135.00
Degustationsmenü 8
145.00
anda
Appenzeller Ente - Cicorino rosso -Waldhimbeere
34.00
salm
Lostallo Lachs - Randen - Sanddorn - Sauerrahm
32.00
riebla
Rüebli - Schafskäse
26.00
buliu tschèp
Steinpilz - Bio Ei - Spinat
25.00
mit Speck
27.00
tschaguola
Schalotte - Blumenkohl - Hefe
22.00
colrava
Kohlrabi - Bergkäse - Apfel
22.00
tschut
BIO Lamm - Farina Bona - Bärlauch - Apfel
48.00
giutta
Gran Alpin Gerste - Lauch - Rauch
27.00
informaziuns restaurant otg
- mesjamna - sonda
- aviert mintgamai naven dalla 17:00
- reservaziuns online ein pusseivlas naven dallas 17:30 - 20:30 max. 6 persunas per 1/4 ura
- sch'ei ha online negin plaz las uras giavischadas, saveis bugen empustar per telefon
- 21:00 davosa empustaziun per tscheina
- 15-04-24 - 28-05-24
- 05-06-24 - 08-06-24
- 28-10-24 - 10-12-24
- 21:00 davosa empustaziun tscheina
- Tuts prezis ein en francs svizers inclusiv tpv.
Guder
stat tier nus davontier...
... perquei dat ei tier nus negina differenza denter prespisas e spisas principalas.
Aschia sa mintgin empustar e cumbinar quei ch'el ha gest gust.
Tuttas tratgas ein proporziunadas aschia ch'ins sa empruar pliras tratgas.
Nies concept otg
L'idea ei naschida fetg sempla e spontana da Sven:
«8 - "otg" - tönt luschtig, und isch dia einzig Zahl, wo ich uf romanisch miar han chöne merke».
8 meina vus tras nossa carta, vus saveis adina eleger ord 8 pusseivladads.