Menu

buliu tschep
Steinpilz - Tannenschössli - Marroni - Zwetschgen
18.00


spina da rein
Sanddorn - Heidelbeeren . Joghurt
16.00


glatsch (hausgemacht)    
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50


sorbet (hausgemacht)
nicht verzagen, Sonia fragen
5.50


caschiel
3 Sorten Käse aus der Surselva
18.00


sorbet/glatsch
mit Schuss
9.50


vaniglia
Vanilleglacé
4.50

mit Baileys
7.50


tschugalata
Schoggiglaceé
4.50

menü surprise
4 - Gänge
110.00

5 - Gänge
125.00

6 - Gänge
135.00

Degustationsmenü 8
145.00


riebla
geräucherte Rüebli - Crostini
16.00


salmelin
Saibling - Birne - Raps - Rosenkohl
27.00


piertg
Schweinefilet - Heidelbeere - Eierschwämmli - Kürbis - Wacholder
32.00


pastinaca
Pastinake - Hagenbutten - schwarzer Knoblauch - Salbei
22.00


ossobuco da tscharva
Hirschhaxe - Rotkraut - Federkohl - Preiselbeere
24.00


buliu tschep e safrauna
Steinpilz - Safran - Härdöpfel - Trauben 
31.00


tscharva
Hirschrack - Wirz - Speck - Holunderbeeren
39.00


caschiel
Blauschimmelkäse - Cicorino Rosso - Apfel - Baumnüsse
25.00

informaziuns restaurant otg

  • mesjamna  -  sonda
  • aviert mintgamai naven dalla 17:00 
  • reservaziuns online ein pusseivlas naven dallas 17:30 - 20:30 max. 6 persunas per 1/4 ura
  • sch'ei ha online negin plaz las uras giavischadas, saveis bugen empustar per telefon
  • 21:00 davosa empustaziun per tscheina

 

  • 20-12-23  -  06-01-24 ¦ aviert mintga di 

  • 30-10-23  -  12-12-23
  • 15-04-24  -  28-05-24
  • 28-10-24  -  10-12-24

  • 21:00 davosa empustaziun tscheina
  • Tuts prezis ein en francs svizers inclusiv tpv.